-For en del år tilbake var fylket svært opptatt av kyststamveien fra Trondheim i nord til Kristiansand i syd for å kobles til Nordic Link, som er en firefelts vei helt opp til Hirtshals. Denne veiforbindelsen var et mottrekk til Scan Link som gikk via Ålborg til Gøteborg-Oslo. Scan Link ville legge sør- og vest-Norge i en blindsone. Kyststamveien ville endre trafikkbildet betydelig for vår landsdel, og korte kjøretiden betraktelig fra Trondheim i nord til kontinentet, skriver Odd A. Salvesen fra Pensjonistpartiet i en interpellasjon til fylkesordfører Thore Westermoen. Han ber fylkesordføreren svare på om man kjenner årsaken til at dette arbeidet ble nedlagt? Svaret kommer i fylkestinget 16. juni.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. mai 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer