Også fylkeskommunen er berørt av streiken, det opplyser utdanningssjef, Arly Hauge. I Vest-Agder er Vågsbygd vgs tatt ut fra fredag 28. Mai. Det betyr at eksamen ved skolen vil gjennomføres som planlagt siden eksamensteamet ved skolen ikke er berørt av streiken. Men all annen ordinær undervisning opphører og elevene permitteres. Informasjon til elever og foresatte finnes på skolens hjemmeside, www.vagsbygd.vgs.no

Videre er Tangen vgs tatt ut fra mandag 31/5 med en mindre gruppe ansatte. Berørte elever vil få beskjed i løpet av fredag

- Vi konstaterer at det er brudd i de sentrale forhandlingene og forholder oss til at streiken rammer våre skoler. Vi er bekymret for konsekvensene dette vil få for standpunktkarakterer for avgangselevene, avslutter Arly Hauge.

av Macdonald, Cheryl, publisert 2. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer