Ingvild Norheim, Ingvild Reiersølmoen og Pernille Tørressen på Vågsbygd videregående skole har gjennomført et forskningsarbeid innenfor fagene Samfunnsøkonomi og Sosialkunnskap: Er "Ny start i arbeidslivet" et godt tiltak for å få tidligere domfelte ut i arbeid? Denne forskningsrapporten har juryen i Holberg i skolen valgt ut til finalen sammen med bidrag fra to andre skoler. -Dette er veldig flott og vi er veldig stolte på skolen. Det å nå frem til finalen er en stor prestasjon. Jeg ønsker elevene og representanter som skal reise til Bergen i juni for å delta i finalen både hell og lykke, sier skolens rektor Åse Lill Kimestad.

I tillegg til pengepremier på henholdsvis 5 000, 10 000 og 15 000 kroner mottar elevene også invitasjon til å delta på den høytidelige utdelingen av Holbergs internasjonale minnepris og Nils Klim-prisen og regjeringens middag i Håkonshallen. Det blir også arrangert en egen fagdag for elevene tirsdag 8. juni.

Finaledeltakerne må vente til onsdag den 9. juni før de får vite om de får 1. pris, 2. pris eller 3. pris i konkurransen. Kunngjøringen finner sted på Ludvig Holbergs gamle skole, Katedralskolen i Bergen, den 9. juni klokken 10.30. Forsknings- og høyere utdanningsminister, Tora Aasland, vil forestå utdelingen av premiene, mens vinner av Holbergs internasjonale minnepris 2010, Natalie Zemon Davis, vil være tilstede under prisutdelingen og dele ut diplomer til elevene

Forskningsrapportene kan lastes ned herfra


av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer