Det er to spennende kunstnere som får årets arbeidsstipend fra Vest-Agder fylkeskommune, sier leder av HKU. Hovedutvalget for Kultur og Utdanning(HKU) har vedtatt at årets arbeidsstipend for kunstnere tildeles Hilde Hefte (musiker) fra Kristiansand og Laura Christina Brøvig Vallenes (scenekunstner) fra Kristiansand. Det deles årlig ut to arbeidsstipend for kunstnere. Hvert arbeidsstipend er på kr. 100.000. Overrekkelsen av stipendet skjer under den årlige julemiddagen til Fylkestingen 14. Desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer