Bibliotekrådgiver i Vest-Agder fylkeskommune Torvald Hellum har all grunn til å smile tilfreds når han kan fremlegge en evaluering av et tiltak med forfatterbesøk i bedrifter som er gjennomført på forvinteren. På hele 22 bedrifter har ansatte kunnet oppleve forfatterere ”live” presentere litteratur i lunsjpausen. -Alle besøkene ble gjennomført fra 8. til 30. november og krevde en del logistikk og planlegging for å kunne gjennomføres. Mange av disse dagene var det flere forfattere i aksjon samtidig, men samarbeidet med Aust-Agder gjorde dette til en god opplevelse uten svikt i opplegget, sier Hellum.

av admin, publisert 22. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussen Ved Spangereid Skole
  av jto, 11.06.19

  Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

  Les mer