Tirsdag holdt Thore Westermoen, i tråd med lang fylkeskommunal skikk og tradisjon, fylkesordførerens årstale til fylkestinget. Talen gir et tilbakeblikk på det som har skjedd, resultater som er levert og mål som er nådd i løpet av det tilbakelagte året. Samtidig settes søkelyset på aktuelle utfordringer og muligheter for tiden som kommer. Talen er også et utrykk for takk til politikere, administrasjon og fylkeskommunens ansatte for årets innsats. Her kan du lese fylkesordførerens årstale.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer