For åttende år på rad har Vest-Agder-museet Lista nå gitt ut sin årbok. Årboka er på mer enn 50 sider og innholder artikler om ulike lokalhistoriske tema. Alt fra steinalder - til hva som stod i avisen for hundre år siden. Forfatterne er både vanlig lokalhistorisk interesserte personer, men også fagpersoner har bidratt. Fylkeksonservator Frans Arne Stylegar har skrevet om Hummerdus, mens utgravingsleder ved Kulturhistorisk museum i Oslo har skrevet om arkeologiske undersøkelser som ble gjort i Lundevågen i Farsund i 2009.

Årboka koster kr. 120,- og er til salgs hos lokale bokhandlere.
Den kan også bestilles her.

av admin, publisert 9. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer