Marnardal sier ja til Region Agder

PISA 2009 tester elever på 10. trinn i lesing, naturfag og matematikk. Norske elever har hatt fremgang på alle tre fagområder siden undersøkelsen i 2006. Fremgangen er betydelig i lesing, og de norske elevene leser nå bedre enn OECD-gjennomsnittet. I matematikk og naturfag er de norske resultatene omtrent som gjennomsnittet, men resultatene viser likevel en positiv utvikling, aller mest i naturfag. - Resultatene fra PISA 2009 viser at norsk skole er på riktig vei, og at trenden er snudd etter 2006, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

av admin, publisert 7. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer