Da fylkestinget i Vestfold nylig avga høringsuttalelse til Nasjonal transportplan 2014-2023 var et enstemmig sentralt budskap et krav om rask utbygging av og økte statlige ressurser til Vestfoldbanen. Sammen med de andre Østlandsfylkene står også Vestfold fylkeskommune bak en høringsuttalelse om utbygging av hele Inter City-triangelet. Inter City-triangelet er det viktigste samferdselsprosjektet i landet. Miljø, sikkerhet, veivedlikehold, næringsliv, arbeidskraftsutveksling, distriktsutvikling og byutvikling er noen av områdene som vil påvirkes positivt med Inter City-utbyggingen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. juli 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer