I juli ble det registrert en vekst i Listerbommene samlet sett på 1990 kjøretøyer i døgnet. Nå foreligger tallmateriale for august og det viser at veksten fortsatt har vært god. I løpet av august passerte det 1129 kjøretøyer mer i døgnet enn det som ble registret i august i fjor. Ved utgangen av august viser statistikken at det i løpet av året har vært en økning på hele 11,3 prosent i de tre bomstasjonene samlet sett, målt i forhold til tilsvarende periode i 2012.

Rundt 57,5 prosent av trafikken gjennom bomstasjonene i Lister passerer bomstasjonen på Kvinesheia. Henimot ti prosent passerer stasjonen på fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal, mens resten kjører fylkesvei 43 mellom Lyngdal og Farsund.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer