Nå starter første kull av «Menn i helse» på Agder. 30 menn har hittil kommet gjennom nåløye for å bli tatt opp som helsefagrekrutt i første pulje. Av disse skal inntil 24 menn fortsette for å ta fagbrev som Helsefagarbeider.

Første arbeidsdag etter påskeferien var det kick-off for oppstart. Sammen med helserekruttene var veilederne hver av dem skal ha i de første 12 ukene av arbeidet. Og de skal jobbe på ulike sykehjem i 5 av kommunene på Agder:

Noen skal jobbe i Arendal på bo- og omsorgssentrene Færvik og Røed. Andre skal ha sine første uker på Søgne bo- og omsorgssenter, Vennesla bo- og omsorgssenter, Mandal sykehjem og på bo- og omsorgssentrene Straitunet, Vågsbygdtunet og Ternevig i Kristiansand.

Rekruttperioden starter allerede mandag 4. april og målet er «en jobb å bli værende i» som det ble sagt under kick-off.

 

Forfatter og fotograf: Dorrit Svenning KS-Agder

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. april 2016 | Skriv ut siden