-Listerpakken som ble påbegynt for ti, tolv år siden for å bygge ut veiinfrastrukturen i vestre del av Vest-Agder, har vært en berikelse og velsignelse for Listerregionen. Den har bidratt til å binde sammen denne delen av fylket på en effektiv og flott måte. Reisetiden mellom sentrale steder i kommunene er nå halvert. Det gir et godt grunnlag for å videreutvikle Listerregionen ut fra helt nye forutsetning og på et helt annet grunnlag, sa Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen da han i dag holdt en orientering for representantene i fylkeskommunens hovedutvalg på et møte på Nordberg Fort på Vanse.

Ordfører Abrahamsen opplyste videre at arbeidet på fylkesvei 43 i Farsund sentrum nå pågår. Det skaper en del utfordringer for fremkommeligheten i byen, men vil når veianlegget står ferdig medføre at trafikkavviklingen i Farsund by bedres betydelig. Kloss opp i veianlegget, på Vestsiden, åpnes det for øvrig i kommende uke et stort nytt kjøpesenter. I det omkringliggende området vil det i årene fremover bli bygd ut en stor, moderne bydel.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. mai 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer